Tekemistä hiihtolomalla 2022?

Onko hiihtolomalla suuntana Tampere? Löytyykö seurueestanne gluteenitonta ruokavaliota noudattavia henkilöitä? Etsittekö tekemistä hiihtolomalla? Tervetuloa KATTOlle nauttimaan hiihtolomasta ja herkullisista antimista!

Café & Bar KATTO tarjoaa hiihtolomalla makuelämyksiä lounaan, brunssin ja kakkubuffan merkeissä 🙂

Lounas on tarjolla arkisin klo 11-14 ja ajantasaisen lounaslistan löydät aina blogistamme! Lounaan hinta on 11,30€/henkilö ja se sisältää lounas buffetin uuniperunoineen ja täytteineen, päivän keiton, erilaisia salaatteja sekä kahvin/teen.

Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 11-14 ja suosittelemme pöydän varaamista, sillä brunssi on lähes aina loppuun varattu!

Kakkubuffa on parasta tekemistä hiihtolomalla 2022!

Buffa on tarjolla torstaina 3.3.2022 klo 15-17! Buffa sisältää valikoiman gluteenittomia kakkuja sekä kahvin tai teen 🙂 Kakkubuffaan ei tarvitse varata pöytää. Tervetuloa!

Kimppupajan kakkuloistoa!

Muuta tekemistä hiihtolomalla 2022 Tampereella!

Tampereelta löytyy paljon nähtävää, koettavaa ja tehtävää! Visit Tampere on kerränyt kattavan listan mitä kaikkea Tampereella voi kokea, tutustu palveluihin täältä!

Tervetuloa nauttimaan!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram