Meistä

Café KATTO on Finlaysonin kattohuoneiston vanhoihin saunatiloihin rakennettu kahvila. Terassiltamme pääset ihailemaan Tamperetta linnun näkökulmasta Tammerkosken pauhatessa vieressä. Olemme luoneet ihmisille avoimen ja tunnelmallisen paikan alueelle, josta Tampere lähtenyt kehittymään 200 vuotta sitten.

Olemme nuoria yrittäjiä Tampereen ammattikorkeakoulun Proakatemialta, missä löysimme toisemme. Meitä yhdistää visio luoda kahvilasta elämys - oli se sitten kahvia katolla, tai erilaiset makunautinnot. Teemme yhteistyötä muiden yritysten kanssa, jotta saamme koottua mahdollisimman laadukkaan palvelun eri osa-alueita yhdistäen. Koemme, että yhteistyössä on voimaa - pyörää ei tarvitse keksiä aina uudelleen.

Kaiken perustana meillä toimii elämykset sekä erinomainen asiakaspalvelu, unohtamatta tarjontaamme. Haluamme tarjota laadukkaita ja mielenkiintoisia tuotteita, joiden avulla tunnelma nostetaan kattoon. Kehitymme jatkuvasti asiakkaiden kokemusten ja palautteiden perusteella, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen tunnelman ja kokemuksen kahvilaamme.

Luomme näistä osista elämyksellisen kokonaisuuden juuri sinulle, joka haluat kahvihetkeltäsi enemmän.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram