Kimppupaja ystävälle 13.2.

13.2. LOPPUUNVARATTU!

Café & Bar KATTO järjestää Kukkien kanssa kimppupajan herkkuineen juuri ennen ystävänpäivää 13.2. klo 15! Voit osallistua pajaa yksin tai yhdessä kaverin kanssa. Pajan hinta on 40€/hlö tai, jos saat ystävän mukaan hinta on 70€/2hlö. Osallistuminen varataan sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella, johon pääset tästä! Paikkoja on rajoitetusti, joten toimi ripeästi, mikäli haluat mukaan iki-ihanaan hetkeen!

Kimppupajan osallistumismaksuun kuuluu myös suussa sulavaa gluteenitonta kakkua!

KIMPPUPAJA 13.2.

Mikä sen mukavampaa tekemistä kuin sitoa kaunis kukkakimppu ystävän seurassa tai ystävälle. Kimppupajassa opit leikkokukkien käsittelyä, sidontatekniikan, sommittelua sekä opettelemme kimpun sidonnan sesongin kukista. Osallistumismaksu on 40€/hlö tai ystävän kanssa 70€/2hlö, maksu veloitetaan paikan päällä. Hinta sisältää kimpun tarvikkeet, opastuksen sekä suussa sulavia kakkupaloja ja kahvin/teen. Kaikki kakkumme ovat gluteenittomia sekä laktoosittomia, mutta ilmoitathan varauksen yhteydessä esimerkiksi vegaanisesta ruokavaliosta.

Kukkien T:mi toimii Pirkkalassa!

Kukkien T:mi on pienyritys Pirkkalassa. Teen monipuolista kukkasidontapalvelua yksityisille ja yrityksille. Luonnonläheiset ja yksilölliset sidontatyöt niin juhlaan kuin arkeen. Järjestän kukkapajoja ystäväporukoille ja työyhteisöille. Kimput, kranssit ja asetelmat ovat suosittuja teemoja. Kurssit räätälöidään toiveiden mukaan. Mikäli kiinnostuit kurssin tilaamisesta ja Kukkien tarjonnasta, voit lukea lisää täältä!

Varaa paikkasi ja tule nauttimaan! Nähdään viimeistään 13.2.2022!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram