Juhliin gluteeniton pitopalvelu KATTO:lta

Juhlien järjestäminen on monesti työläs tai ainakin aikaavievä prosessi, joka stressaa jo kauan ennen juhlapäivää. Budjetti. tilat, osallistujat, ruoat, kutsut ja niin edelleen. KATTO:lta löytyy tätä helpottamaan täysin gluteeniton pitopalvelu, jonka voi tilata koko Pirkanmaan alueelle. Alla yhden tuoreen äidin tarina ristiäisten järjestämisestä, jonne Cafe KATTO toimitti valtaosan tarjoiluista:

Täysin gluteeniton pitopalvelu on turvallinen ja helppo valinta tilanteeseen, jossa joko on paljon gluteenitonta ruokavaliota noudattavia, tai et ole varma heidän määrästä.


“Alunperin ajatukseni oli tehdä tarjoilut lapsemme ristiäisiin itse, kun kuitenkin viihdyn keittiössä hyvin. Esikoisemme synnyttyä kuitenkin ymmärsin miksi lähipiiri ehdotti alusta asti tarjoilujen tilaamista ammattilaisilta - oma aika ja jaksaminen oli todella rajallista. Lisäksi luonnollisesti halusin käyttää mahdollisimman paljon aikaani lapsemme kanssa, eikä 40 hengelle leipominen ja kokkaaminen nyt mikään pienin rasti ole. Järjestelyissä oli muutenkin riittävästi tekemistä, sekä arjessa luonnollisesti paljon uuden oppimista.

Tiesin osallistujissa olevan paljon gluteenitonta ruokavaliota noudattavia ihmisiä, joten kysyin hieman hintatasoa kartoittaen KATTO:n tarjouksen ristiäisten ruokatarjoilusta ja tarjoilijasta. KATTO:n henkilökunta kokosi tarjouksen juuri niistä tuotteista, kun halusin ja kaikkinensa sain niin asiantuntevaa, lämmintä ja ystävällistä palvelua, että päätin tilata palvelun heiltä.

Juhlapäivänä kaikki sujui hienosti, KATTO:n tarjoilija oli laittanut juhlatilan valmiiksi meidän sinne saapuessa ja ruoka keräsi paljon kehuja. Gluteenittomat vieraat olivat otettuja gluteenittomuuden huomioinnista ja tavallista ruokavaliota noudattavat olivat hämmästyneitä gluteenittoman ruoan maistuvuudesta. Empäs ollut itsekään maistanut gluteenitonta voileipäkakkua ennen ja ei se kyllä tavalliselle kakulle hävinnyt!  Kiitos koko KATTO-porukka, kun autoitte meitä meidän ja lapsemme tärkeässä päivässä. Tulen varmasti käyttämään palveluitanne myös jatkossa!”


Toteutimme ristiäisiin 4 voileipäkakkua, gluteenittomia keksejä ja juustokakkua. Lisäksi juhlapaikalla oli tarjoilija sekä laittamassa paikkoja kuntoon ja hoitamassa kahvituksen, että siivoamassa tilan jälkeenpäin. 

Mikäli tarvitset juhliisi pitopalvelua Tampereella tai sen lähikunnissa, ota rohkeasti yhteyttä. Tehdään juuri sinun juhliisi sopiva menu, olemme saaneet Keliakialiiton gluteenittoman palvelun merkin, joten pitopalvelu tapahtuu täysin gluteenittomana tietenkin! 

Keliakialiitto myönsi KATTO:lle gluteenittoman palvelun merkin vuonna 2021. Täältä löydät kaikki merkin saaneet ravintolat ja kahvilat.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram